středa 9. dubna 2008

61.den

...vstávám v 6:45 každé ráno jako předvoj...teda pokud nejsem po noční nebo na ranní...udělám čaj a jdu tahat Matyho z postele...každé takové ráno je pro mě naprosto vyčerpávající, protože to dítě je naprosto nefunkční...je schopnej se oblíkat a nechat si třeba horní díl pyžama nebo když konečně pyžamo sundá a oblékne si i tričko, tak je schopnej si tričko zase sundat, protože vůbec nevnímá...je to děs a já jen řvu dělej, zrychli, nestihneš to...nedokážu si představit, že by se měl do školy vypravit sám...on by odešel v pyžamu, bez aktovky a bos...pokud by vůbec odešel...takže znova...vstávám v 6:45 každé ráno a tenhle pohled se mi naskytl pár minut na to v 6:50...i slunce se pokoušelo vstávat, ale má tu výhodu, že nemusí nikoho z postele tahat za nohu...

8 komentářů:

čiřikaví řekl(a)...

téééda fotka je super - nevím teda jak to jednou bude u nás, ale kamarádka to od první třídy řešila tak, že prostě dítě vzbudila a když zaspalo, tak muselo do školy ať byla kterákoli hodina - byly domluvené s učitelkou a je fakt, že se mu děti posmívali a hooodně rychle se naučil vstávat... ale chodí do alternativní školy :)

Jill řekl(a)...

Fotka nemá chybu, je krásná. U nás to je obráceně, děti tahají za nohu z postele nás.

Kičína řekl(a)...

Nádherná fotka, tenhle pohled neznám. i když Soňa vstane brzo, tak sice vstanu, ale nevnímám:-)

Ro řekl(a)...

Krása, to pak jeden "vzbuzenej" snad i procitne, když to na něj takhle juká.

Gabiks řekl(a)...

To je nádhera. Zrovna včera jsem taky zkoušela fotit východ slunce, ovšem výsledek nebyl ani zdaleka podobný tomuhle ... že by u nás vycházelo nějaké jiné? :-)))

Petra Míčková řekl(a)...

Miluju východ a západ slunce a nevím co víc!Tenhle je krásně vyfocený!

Celenka řekl(a)...

Klárko, to je nááádhera. To zlato na tom nebi, to je jak z pohádky.

Lucka73 řekl(a)...

kráása!!! jak můžeš křičet, když máš den posypanej zlatem????